ទោះតែអ្នកមិនចូលចិត្តក៏ដោយ ក៏ត្រូវតែញុំាដែរ ព្រោះវាមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើន ចំពោះសុខភាពរបស់អ្នក។ ដំឡូងជ្វាជាប្រភពនៃ Manganese, មានផ្ទុកកំរិតវីតាមីន B6 ខ្ពស់ និង ប៉ូតាស្យ៉ូម, ជាតិដែក, ម៉ាញេស្យ៉ូម និង វីតាមីន D, វីតាមីន C និង E ជាដើម។
អត្ថប្រយោជន៍ចំពោះសុខភាព៖
– សំរួលក្រពះ
– ប្រឆាំងនឹងការរលាក
– ពោរពេញដោយសារជាតិចិញ្ចឹម
– ល្អចំពោះសុខភាពបេះដូង
– ជំរុញប្រព័ន្ធការពាររាងកាយ
– សំបូរដោយ Beta-Carotene
– ល្អចំពោះមុខងារសួត
– បន្សាបជាតិពុល ដែលទទួលបានពីការញុំាអាហារ
– គ្រប់គ្រងកំរិតជាតិស្ករក្នុងឈាម
– ល្អចំពោះការរំលាយអាហារ
– ពោរពេញដោយជាតិសរសៃ៕
No comments:
Post a Comment